Εκδηλώσεις Σεμινάρια

 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  dialejiΣας ενημερώνουμε για την επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνεται από το Ρευματολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καρδίτσας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα και τη συνεργασία του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 12.00- 14.00.
  
  Written on Thursday, 28 April 2016 00:00 in Εκδηλώσεις
 • ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

  Η Διοίκηση του Γ.Ν. Καρδίτσας σας ενημερώνει πως με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας (10 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, την Πέμπτη 8-10-2015.

  Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία. Αναλυτικότερα συμμετείχαν οι εξής ομιλητές:

       Αναγνωστοπούλου Όλγα, Ψυχολόγος, Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας: Διερεύνηση του επιπολασμού μείζονος καταθλιπτικής νόσου σε ασθενείς του νομού Καρδίτσας

       Μανιάτη Ελένη, Κοινωνική Λειτουργός, Κέντρο Υγείας Παλαμά: Η πρόληψη της αυτοκτονίας ως προτεραιότητα των υπηρεσιών ψυχικής υγείας

       Τρουβά Θεώνη Ιωάννα, Μαία, Κέντρο Υγείας Παλαμά: Επιλόχεια κατάθλιψη, πρόληψη και φροντίδα στην κύηση- λοχεία

       Γεωργίου   Αχιλλέας, Τ.Ε. Νοσηλευτής Ξενώνας « ΖΕΦΥΡΟΣ »: Οικονομική Κρίση & Ψυχική Υγεία

       Κούτρα Ρωμήνα , Εργοθεραπεύτρια Γ.Ν. Καρδιτσας: Ο ρόλος της ψυχοθεραπείας σε ψυχωσικούς ασθενείς

  Written on Friday, 09 October 2015 00:00 in Σεμινάρια
 • Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο...

  Ένα όμορφο έργο ζωγραφικής με έντονα χρώματα ολοκληρώθηκε στο χώρο αναμονής του χειρουργείου από τον μαθητή της ΕΠΑ.Σ. Βοηθών Νοσηλευτών του Γ. Ν. Καρδίτσας Μπέκιο Ιλιάζ, μετά από πρόταση της Διοικήτριας του Γ. Ν. Καρδίτσας κ. Κωνσταντία Δάλλα, στοχεύοντας στη βελτίωση της αισθητικής του Νοσοκομείου.

  Written on Friday, 06 February 2015 00:00 in Εκδηλώσεις Read more...
 • Τα ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ μπορούν να σώσουν ΤΗ ΖΩΗ ενός αγαπημένου προσώπου

  Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014, στο Παυσίλυπο, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας, στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής ημέρας επανεκκίνησης καρδιάς με θέμα "τα χέρια σας μπορούν να σώσουν τη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου".

  Written on Tuesday, 21 October 2014 00:00 in Εκδηλώσεις Read more...
 • Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς

  Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς, το Νοσοκομείο Καρδίτσας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο Παυσίλυπο με τη συνεργασία του Δήμου Καρδίτσας το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.Έναρξη 10πμ, είσοδος ελέυθερη.

  Αφίσα Εκδήλωσης

  Written on Thursday, 09 October 2014 00:00 in Εκδηλώσεις