Δελτία Τύπου

  • ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Δ.ΙΕΚ

    diek-ypourgeio-ygeiasΕγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ του ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022
    Σε εφαρμογή της Γ6α/Γ.Π.33368/27-5-2021 ΑΠΟΦΑΣΗΣ(ΦΕΚ 2426 / τ.Β/ 7-6-2021) ενημερώνουμε:
    Α. Την έναρξη εγγραφών στο Α εξάμηνο της ειδικότητας «ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ» – Από το σύνολο των μαθητών που θα εγγραφούν, στην παρούσα ειδικότητα, οι 18 θέσεις δύναται να καλυφθούν και με τη διαδικασία «Mηχανογραφικό εισαγωγής στα ΔΙΕΚ αρμοδιότητας Υπ. Υγείας» από συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
    Β. Την έναρξη εγγραφών-κατατάξεων στο Γ' εξάμηνο στην ειδικότητα: «ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ» σπουδαστών που έχουν κατοχυρώσει τα αντίστοιχα Α και Β εξάμηνα σε άλλο ΙΕΚ συναφείς ειδικότητες
    Γ. Η φοίτηση στο ΔΙΕΚ παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ
    Δ. Κατόπιν πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ αποκτούν, επιπέδου 5 ,πτυχίο.
    • Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι απόφοιτοι της μη υποχρεωτικής εκπαίδευσης καθώς και οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων:
    1.Απολυτήριο ΓΕΛ ή εξατάξιου Γυμνασίου.
    2. .Απολυτήριο ΕΠΑΛ - ΤΕΛ
    3. .Απολυτήριο ΤΕΕ Β ΚΥΚΛΟΥ
    • Τα κριτήρια μοριοδότησης των υποψηφίων και τα δικαιολογητικά εγγραφής προβλέπονται στο αρθρο12 παρ.5,6 της υπ' άριθμ. 5954/2014 απόφαση του Υ.Π.Θ. (ΦΕΚ1807 /Τ.Β.) και Ν.4763 (ΦΕΚ254/τ.Α/21-12-2020).
    Τα μόρια ανακοινώνονται πριν την έκδοση αποτελεσμάτων. Έχουν δικαίωμα ένστασης ,ο κάθε υποψήφιος καταρτιζόμενος, και υποβάλλεται εντός 3 μέρες από την ανακοίνωση των μορίων και εξετάζονται από τριμελής επιτροπή που ορίζεται από το Δ.Σ του Νοσοκομείου μας.
    • Παρέχεται αναβολή στράτευσης
    • Δεν υπάρχει όριο ηλικίας.
    • Η Φοίτηση είναι καθημερινή πρωινή.
    • Δυνατότητα σύγχρονης εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης όταν απαιτείται.
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : Από 1 εως και 10 Σεπτεμβρίου 2021

    in Δελτία Τύπου Read more...
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πανηγυρικός λόγος για την 25η Μαρτίου 1821

    hellas paint

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πανηγυρικός λόγος για την 25η Μαρτίου 1821

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» (1858), Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, Αθήνα, Ελλάδα.
    Πίνακας του Έλληνα ζωγράφου Θεόδωρου Βρυζάκη, που φιλοτεχνήθηκε το έτος 1858. Ανήκει στην συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης. Πρόκειται για έργο με ιδιαίτερο συμβολισμό, αφού απεικονίζει την Ελλάδα με τη μορφή νέας στεφανωμένης γυναίκας, ενδεδυμένης αρχαιοπρεπώς, εν μέσω αγωνιστών της Επανάστασης του 1821, να έχει σπάσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς από τα πόδια της.

    in Δελτία Τύπου
  • ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ.

    diek-ypourgeio-ygeias site de rencontre cote d'ivoire ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

    Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κάνει γνωστό ότι κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2019-2020 θα λειτουργήσει με δυο ειδικότητες Βοηθός Νοσηλευτικής: 1)Γενικής Νοσηλείας, 2) Τραυματολογίας και προκειμένου να προβεί στην εγγραφή καταρτιζόμενων στο χειμερινό εξάμηνο 2019Β .
    rencontre homme rhone ΚΑΛΕΙ
    Τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά στην γραμματεία του Δ. ΙΕΚ Γ.Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , ΙΟΥΛΙΟ- ΑΥΓΟΥΣΤΟ στις ημερομηνίες που εφημερεύει, 11/7,25/7,8 /8,22/8 /2019 και από 2/9 -16/9/2019. Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8π.μ - 2μ.μ

    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Δ. ΙΕΚ

    in Δελτία Τύπου Read more...
  • Εμβολιασμός παιδιών Ρομά στον οικισμό Μαύρικα

    Την Παρασκευή, 21/6/2019 πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός παιδιών Ρομά στον οικισμό Μαύρικα, για δεύτερη φορά, με πρωτοβουλία του Γραφείου Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και με την ενεργό συμμετοχή των Κουρκούνη Βασιλική (Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων), Βαΐτση Ευδοξία (Επισκέπτρια Υγείας) και Γκαβογιάννη Γεωργία (Επισκέπτρια Υγείας).

    in Δελτία Τύπου Read more...
  • Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του κοινού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS που είχε προγραμματίσει το τμήμα Επισκεπτριών Υγείας του Γ.Ν.Καρδίτσας.

    in Δελτία Τύπου Read more...