Δελτία Τύπου

 • Δελτίο Τύπου - Αιμοδοσία

  Σας κάνουμε γνωστό ότι από την 21-12-2017 με απόφασή του, το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ (Ε.ΚΕ.Α) - για την ασφάλεια του αίματος έναντι του πλασμώδιου  της ελονοσίας - προχώρησε σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ από την ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ των κατοίκων της πόλης της Καρδίτσας και των όμορων περιοχών.

  Όπως μας διαβεβαίωσαν η αναπλήρωση των αναγκαίων μονάδων αίματος θα γίνεται από το Ε.ΚΕ.Α.

  Η αιμοδοσία στις υπόλοιπες Δημοτικές ενότητες του Ν. Καρδίτσας θα διεξάγεται κανονικά.

  in Δελτία Τύπου
 • Χριστουγεννιάτικο BAZΑAR του ξενώνα Ζέφυρος Ψυχαργώς του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας

  http://webconsultingsmp.it/?rjuks=investire-seguendo-i-volumi-di-borsa&255=82 Ο ξενώνας Ζέφυρος Ψυχαργώς  του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, λειτουργεί από το 2000 στην πόλη της Καρδίτσας  στα πλαίσια της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης  και  είναι Μονάδα  Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης. 

  in Δελτία Τύπου Read more...
 • Δελτίο Τύπου - Προληπτικός Εμβολιασμός

  Με πρωτοβουλία του Γ.Ν.Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε προληπτικός μαζικός εμβολιασμός με το εμβόλιο ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας στον οικισμό Μαύρικα του Δήμου Καρδίτσας. Στα πλαίσια της επιδημικής έξαρσης ιλαράς σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες,και στη χώρα μας, η εν λόγω δράση κρίθηκε απαραίτητη και άκρως ευεργετική για την προστασία της δημόσιας υγείας. Την ανωτέρω δράση ανέλαβαν το γραφείο Λοιμώξεων και το τμήμα Επισκεπτριών Υγείας του Γ.Ν.Καρδίτσας με την συμπαράσταση και την συνδρομή του ΚΕΕΛΠΝΟ, τους οποίους και δημόσια ευχαριστούμε.

  in Δελτία Τύπου
 • Δελτίο Τύπου

  Το Δ.Σ. του Γ.Ν. Καρδίτσας ανακοινώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με την πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί από πολίτες, σχετικά με τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής.

  Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι το Γ.Ν. Καρδίτσας διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για τη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής ειδικά και για τη λειτουργία όλων των Τμημάτων του γενικότερα. Ως εκ τούτου δε χρειάζεται την οικονομική στήριξη των συμπολιτών μας.

  http://mullbergaskolan.se/?pankreatit=V%C3%A5gar-man-K%C3%B6pa-Cialis-p%C3%A5-n%C3%A4tet&f90=94                                                       Για το Δ.Σ.

                                                                                 

  source link Ο Διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας

  http://www.arredo.ch/?dered=bin%C3%A4re-option-verkaufen&fed=dd Βάιος Χ. Βαρελάς

  in Δελτία Τύπου
 • Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη

  http://www.fieldandstreamaustralia.com.au/?prostokvawo=white-girl-dating-black-guys&352=d1 Η Διοίκηση του Γεν. Νοσοκομείου Καρδίτσας  ενημερώνει ότι την 14η Νοεμβρίου κάθε έτους εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη, που έχει ορισθεί επισήμως από τα Ηνωμένα Έθνη (2007) .

  in Δελτία Τύπου Read more...