• ΨΥΧΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

  http://www.segway.fi/?kastoto=bin%C3%A4re-option-forum-com&f32=c7 http://www.visionarywebsite.com/?kiolsa=trading-opzioni-binarie-conto-demo&538=52 Τι είναι τραύμα;

  follow site siti binari con conti demo Τραύμα είναι μια δυσάρεστη κατάσταση στην οποία ένα άτομο αισθάνεται ότι απειλείται σοβαρά, σε συναισθηματικό, ψυχολογικό ή σωματικό επίπεδο. Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν ένα τραυματικό γεγονός σε κάποια φάση της ζωής τους, όπως ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, κακοποίηση ή παραμέληση, ξαφνικό θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου, βιασμό, μια βίαιη εγκληματική πράξη, έκθεση στη βία του πολέμου ή μια φυσική καταστροφή. Τραύμα δημιουργείται κι όταν το άτομο δεν βιώνει το ίδιο το γεγονός αλλά είναι μάρτυρας του γεγονότος ή πληροφορείται πως ένας δικός του υπέστη το γεγονός ή όταν βιώνει κατ΄ επανάληψη και με ακραίο τρόπο τις συνέπειες γεγονότων (π.χ. διασώστες σε σεισμούς, πολέμους κλπ). Η εμπειρία του γεγονότος συνοδεύεται από ένα αίσθημα ανημποριάς, ανικανότητας να αντιμετωπίσει τα έντονα συναισθήματα και το κατακλυσμιαίο άγχος.

  Written on Tuesday, 24 October 2017 00:00 in Επιστημονικά Άρθρα Read more...
 • Η ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΥΣΓΡΑΦΙΑ

  http://docimages.fi/?dereter=cherrytrade-com&628=60 Στη σύγχρονη εποχή, η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αλλάξει δραματικά τον τρόπο επικοινωνίας των ανθρώπων μέσω της γραφής. Ωστόσο, παρά την αυξημένη χρήση των υπολογιστών, η δεξιότητα της γραφής παραμένει σημαντική στην εκπαίδευση ,στην εργασία και στην καθημερινή ζωή.

  Written on Tuesday, 06 October 2015 00:00 in Επιστημονικά Άρθρα Read more...
 • ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

  opzioni binarie posizioni minime http://pianoforte.com.au/?porawa=no-deposit-bonus-binary-option-2017&aae=81 ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

  http://sigurfreyr.com/?tyxe=come-fare-trading-con-le-operazioni-binarie&356=47 http://www.tangotec.com/?sitere=quanto-capitale-serve-per-iniziare-con-il-trading-online&db1=15 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

  see Ορόσημα στην ανάπτυξη κατά τα πρώτα δυο χρόνια.

  Το μωρό σας είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί σας πολύ πριν πει την πρώτη του λεξούλα. Ένα μωρό κλαίει, γελάει και ανταποκρίνεται σε σας γενικότερα για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ανάγκες του. Τα παιδιά αναπτύσσονται με διαφορετικούς ρυθμούς αλλά συνήθως είναι σε θέση να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα σε συγκεκριμένες ηλικίες. Τα ακόλουθα αποτελούν γενικά αναπτυξιακά ορόσημα, είναι όμως απλώς ένας οδηγός για τη γλωσσική καθυστέρηση και για όποια απορία και ανησυχία έχετε για την ανάπτυξη του μωρού σας, απευθυνθείτε στον παιδίατρό σας- όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Ακόμα και όταν υπάρχουν καθυστερήσεις σε κάποια αναπτυξιακά χαρακτηριστικά η άμεση παρέμβαση μπορεί να προκαλέσει αξιοσημείωτη διαφορά.

  Written on Friday, 02 October 2015 00:00 in Επιστημονικά Άρθρα Read more...
 • ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ

  “Εδώ και περίπου δύο χρόνια η Tετάρτη είναι η σταθερή μέρα για ένα τετ-α-τετ με τη μητέρα μου. Όχι στο σπίτι, έξω, με τον καπουτσίνο μας, εκείνη πάντα πασπαλισμένο με σοκολάτα, εγώ με κανέλα, είναι η ώρα η δική μας, ο ζωτικός χρόνος της σχέσης μας, η ώρα για αναμόχλευση αναμνήσεων, χαριτωμένη (ή και πικρότατη) γκρίνια για τα της καθημερινότητας, ανταλλαγή «συνταγών» μητρότητας (της δικής μου και της δικής της). Είναι ο μοναδικός αποκλειστικός χρόνος που της αφιερώνω. Δεν το κάνω για εκείνη, το κάνω για εμένα”.

  Πόσοι άραγε από μας έχουν καταφέρει να πιουν τον παραπάνω καφέ με τους γονείς τους; Να τους αφιερώσουν λίγο ουσιαστικό χρόνο, να τους ακούσουν πραγματικά, να μάθουν πράγματα από την οικογενειακή ιστορία και να καταλάβουν έτσι καλύτερα και τον εαυτό τους;

  Written on Thursday, 01 October 2015 00:00 in Επιστημονικά Άρθρα Read more...
 • ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ: ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

  Γιατί παντρεύτηκες; Γιατί παντρεύτηκες το συγκεκριμένο άτομο; Γιατί παντρεύτηκες τότε; Ό,τι κι αν απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα το πιθανότερο είναι ότι οι λόγοι για τους οποίους παντρεύτηκες αντιπροσώπευαν για σένα μια ευκαιρία να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη.

  Στη δυτική κοινωνία πολλοί από μας θα λέγανε ότι παντρεύτηκαν από αγάπη. Περιμένουμε ότι η ζωή μας θα «γεμίσει» και θα «ολοκληρωθούμε» με όσα πιστεύουμε ότι μας φέρνει η αγάπη: φροντίδα, ερωτική ικανοποίηση, παιδιά, κοινωνική θέση, συναίσθηση αμοιβαίας αφοσίωσης, υλικά αγαθά.

  Written on Thursday, 01 October 2015 00:00 in Επιστημονικά Άρθρα Read more...