12Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

H λαμπαδηδρομία ειχε στόχο την ευαισθητοποίηση για την εθελοντική αιμοδοσία λαμπαδηδρόμοι έφτασαν στην κεντρική πλατειά της Καρδίτσας στις 11 το πρωί της Καρδίτσας και την υποδέχτηκαν οι αρχές της Καρδίτσας πολλοί εθελοντές αιμοδότες και πλήθος κόσμου. η άφιξη της φλόγας εγινε στις 10.30 π.μ. στο άγαλμα του Αγρότη στο Αθλητικό Πάρκο από τον εκπρόσωπο της ΠΟΣΕΑ κ. Πανταζώνα  και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αιμοδοτών Φαρσάλων, οι οποίοι την παραδώσαν στον  1ο λαμπαδηδρόμο με συνοδεία μοτοσυκλετιστών του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Καρδίτσας,  μαθητών και οχήματος του ΕΚΑΒ.

Σε σύντομους χαιρετισμούς τόνισαν το νόημα που δίνει η Φλόγα της ζωής μαζί με την εθελοντική αιμοδοσία, ο διευθυντής της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ Αθανασίου καθως και η διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ Κ.Δάλλα.

 

Στον χώρο της κεντρικής πλατείας βρίσκεται απο το πρωί και μέχρι τις 13.00 μ.μ η κινητή μονάδα αιμοδοσίας της 5ης ΥΠΕ και μονάδα του ΕΚΑΒ για εθελοντική αιμοδοσία και χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων υποδέχτηκαν την τελετή αφής και αποχώρησης της φλόγας και των λαμπαδηδρόμων

 

chicas sevilla sexo Κ.Αθανασίου για την  12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία 
Ο εθελοντής αιμοδότης είναι ένας ενεργός πολίτης που έχει κάνει σκοπό της ζωής του τον εθελοντισμό, την ανιδιοτελή προσφορά αίματος, το δώρο του στον άγνωστο παραλήπτη.
Τη στιγμή που οι κοινωνικές κατακτήσεις δοκιμάζονται, εκείνος προσπαθεί να μείνει όρθιος, γενναίος, δυνατός με την προσφορά του, σώζοντας συνανθρώπους.
            Η Λαμπαδηδρομία που αποτελεί την επίσημη πρέσβειρα της εθελοντικής αιμοδοσίας ελπίζουμε με τον χρόνο να καταφέρει να καταστήσει τη χώρα μας http://ambatogokoweit.com/?mikster=les-sites-de-rencontre-algerien-gratuit&046=b1 ΑΥΤΑΡΚΗ σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.
            Να μπορούμε να φροντίσουμε και να θεραπεύουμε μόνοι μας τον πόνο που γεννιέται από την έλλειψη του αίματος και να καλύψουμε τις ανάγκες που παρουσιάζονται όταν ο κάθε ένας από εμάς βρεθεί σε δύσκολη θέση.
Πιστεύουμε και ελπίζουμε με την βοήθεια τη δική ΣΑΣ, ο νομός μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα, απέναντι στις μεγάλες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε σε ετήσια βάση.
            Είμαστε κοντά στον στόχο και το οφείλουμε – και τους ευχαριστούμε ταυτόχρονα- στους εθελοντές μας και τις Τράπεζες Αίματος που υπάρχουν στο Νομό.
Θεωρούμε οτι η Λαμπαδηδρομία θα καταφέρει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία και να τονίσει την σημασία της προσφοράς των Εθελοντών Αιμοδοτών, ως κοινωνική ομάδα, στην οποία πρέπει να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.
            Ας μεταφέρουμε ΟΛΟΙ μαζί το μήνυμα της ζωής, της ελπίδας και του εθελοντισμού

 

 

Last modified on Friday, 26 September 2014 11:25